CSV-bestand bij PayPal downloaden

Volg de onderstaande stappen om een CSV-bestand te downloaden met de transacties van je PayPal-rekening. De transacties die je downloadt, kun je daarna handmatig toevoegen aan je administratie.

⚡️ Geen zin in deze stappen? Gebruik onze gratis automatische bankkoppeling.

Stap 1: log in bij PayPal

Ga naar de website van PayPal en log in op je rekening.

Stap 2: ga naar ‘Alle rapporten’

Die pagina vind je onder ‘Rapporten’ in het hoofdmenu. Gebruik je PayPal in het Engels? Dan vind je deze pagina als ‘All reports’ onder ‘Reports’ in het hoofdmenu.

Stap 3: ga naar ‘Activiteitenrapport’

Die pagina vind je onder ‘Activiteiten’. Gebruik je PayPal in het Engels? Dan vind je deze pagina als ‘Activity report’ onder ‘Activities’.

Stap 4: kies ‘Van invloed op saldo’ en selecteer een periode

Het is belangrijk dat je onder ‘Transactietype’ kiest voor ‘Van invloed op saldo’. Gebruik je PayPal in het Engels? Dan heet deze instelling ‘Balance affecting’. Selecteer daarna de periode waarvan je de PayPal-transacties wil exporteren.

Stap 5: kies ‘CSV’ en klik op ‘Rapport maken’

Het is belangrijk dat je ‘CSV’ kiest als bestandsformaat. Klik daarna op ‘Rapport maken’ en wacht tot PayPal klaar is met het genereren van je exportbestand. Dat duurt meestal een paar seconden, maar kan bij veel transacties een aantal minuten in beslag nemen.

Stap 6: download het bestand 🎉

Download nu het CSV-bestand via de ‘Downloaden’-knop. Vervolgens kun je het bestand vanaf je computer toevoegen aan je administratie in BUNNI. De PayPal-transacties worden daarna toegevoegd aan je administratie in BUNNI.