Automatische koppeling met je bankrekening

Het toevoegen van je banktransacties aan BUNNI heeft verschillende voordelen. Je ziet daardoor precies welke opdrachtgevers nog niet betaald hebben. En krijgt een seintje als je nog een factuur moet toevoegen aan je boekhouding. Geen zin om je banktransacties handmatig toe te voegen? Gebruik dan de automatische bankkoppeling.

Hoe werkt de automatische bankkoppeling?

Het klinkt magisch: je betaalt een factuur en niet veel later staat die transactie in BUNNI. We maken echter geen gebruik van de diensten van Hans Klok, maar met die van Ponto. Dat is een onderdeel van het Belgische Isabel Group, met een vergunning van de Nationale Bank.

Ponto kan via een zogenaamde PSD2-koppeling een veilige verbinding maken met jouw bankrekening. Door jouw Ponto-account te koppelen aan BUNNI, worden je banktransacties automatisch toegevoegd aan je boekhouding.

Automatische koppeling Ponto

Kosten

BUNNI brengt geen extra kosten in rekening voor de automatische bankkoppeling. Ponto vraagt een maandelijkse bijdrage voor haar diensten. Op dit moment is dat 4 euro per maand (exclusief btw) per bankrekening.

Ik ben enthousiast: aan de slag!

Het opzetten van een automatische bankkoppeling is in een paar minuutjes gepiept. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

1. Maak een account bij Ponto

Log vervolgens in, open de pagina Bankrekeningen en klik op Bankrekening toevoegen. Volg de stappen totdat je bankrekening is toegevoegd aan je Ponto-account.

2. Koppel Ponto aan BUNNI

Ga in mijn.bunni.nl naar Instellingen van mijn bedrijf. Klik onder Koppelingen op Nieuwe koppeling toevoegen en vervolgens op Ponto. Klik op Koppelen en log in met je Ponto-gegevens.

3. Spring in de lucht

Hoera! Je banktransacties belanden vanaf nu automatisch in BUNNI.

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Laat het ons weten, dan slepen we je er samen doorheen.

Helaas, alle tickets voor de BUNNI Bootcamp zijn vergeven.

Stuur een mailtje naar hallo@bunni.nl als je interesse hebt in de opnames.


BUNNI

Je administratie zal nooit meer hetzelfde zijn


In positieve zin dan. Probeer alles uit tijdens je proefperiode. Daarna zit je nergens aan vast.


We hebben een hekel aan spam, dus je gegevens worden met zorg behandeld. Dat staat - in iets meer woorden - ook in ons privacybeleid. Je proefperiode stopt automatisch.