CSV-bestand bij RegioBank downloaden

Volg de onderstaande stappen om snel een CSV-bestand te downloaden van je zakelijke rekening bij RegioBank. Meer informatie over (het nut van) dit bestand lees je op deze pagina.

Stap 1: log in bij RegioBank

Ga naar de website van RegioBank en log in op je zakelijke rekening.

Stap 2: klik op ‘Rekeningafschrift’

Klik in het menu bij ‘Betalen’ op ‘Rekeningafschrift’. Selecteer vervolgens de rekening waarvan je een CSV-bestand wil downloaden.

Stap 3: selecteer een periode

Kies een begin- en einddatum waarover je de banktransacties wil downloaden.

Zorg dat de begindatum aansluit op de einddatum van een CSV-bestand dat je eerder aan BUNNI hebt toegevoegd. Doe je dit voor het eerst? Kies dan voor de begindatum van je boekhouding, bijvoorbeeld 1 januari.

Een CSV-bestand loopt altijd één werkdag achter. Selecteer als einddatum dus niet ‘vandaag’, maar uiterlijk één werkdag daarvoor.

Stap 4: kies het juiste formaat (CSV)

Je kunt de banktransacties in verschillende bestandsformaten downloaden. Kies altijd voor CSV.

Stap 5: download het bestand 🎉

Download nu het CSV-bestand op je computer. Bijvoorbeeld in de map ‘Downloads’ of een andere plek waar je het gemakkelijk kunt terugvinden.

Stap 6: pak het zip-bestand uit

RegioBank verpakt je CSV-bestand als zip-bestand. Pak het daarom eerst uit, voordat je het toevoegt aan je boekhouding in BUNNI.


BUNNI

Je administratie zal nooit meer hetzelfde zijn


In positieve zin dan. Probeer alles uit tijdens je proefperiode. Daarna zit je nergens aan vast.


We hebben een hekel aan spam, dus je gegevens worden met zorg behandeld. Dat staat - in iets meer woorden - ook in ons privacybeleid. Je proefperiode stopt automatisch.