CSV-bestand bij Revolut downloaden

Volg de onderstaande stappen om snel een CSV-bestand te downloaden van je rekening bij Revolut. Meer informatie over (het nut van) dit bestand lees je op deze pagina.

Stap 1: log in bij Revolut

Ga naar de website van Revolut en log in of open de Revolut-app op je telefoon.

Stap 2: klik op het download-icoon bij je transactieoverzichten

Open daarvoor je dashboard en klik op de drie stippen. Klik daarna op Afschriften en selecteer Transactieoverzichten. Je ziet dan het download-icoontje.

Stap 3: kies het juiste formaat (CSV)

Je kunt de banktransacties in verschillende bestandsformaten downloaden. Kies bij Revolut altijd voor CSV.

Stap 4: selecteer een periode

Kies een begin- en einddatum waarover je de banktransacties wil downloaden.

Zorg dat de begindatum aansluit op de einddatum van een CSV-bestand dat je eerder aan BUNNI hebt toegevoegd. Doe je dit voor het eerst? Kies dan voor de begindatum van je boekhouding, bijvoorbeeld 1 januari.

Een CSV-bestand loopt altijd één werkdag achter. Selecteer als einddatum dus niet ‘vandaag’, maar uiterlijk één werkdag daarvoor.

Stap 5: download het bestand 🎉

Download nu het CSV-bestand op je computer. Bijvoorbeeld in de map ‘Downloads’ of een andere plek waar je het gemakkelijk kunt terugvinden. Nu kun je het bestand toevoegen aan je boekhouding in BUNNI.


BUNNI

Je administratie zal nooit meer hetzelfde zijn


In positieve zin dan. Probeer alles uit tijdens je proefperiode. Daarna zit je nergens aan vast.


We hebben een hekel aan spam, dus je gegevens worden met zorg behandeld. Dat staat - in iets meer woorden - ook in ons privacybeleid. Je proefperiode stopt automatisch.