Financieel experts die meedenken

Boekhouden moet super simpel en verslavend leuk zijn. Maar soms is het prettig als een expert met je meekijkt. Bijvoorbeeld voor advies op maat of om werk uit handen te nemen. De financieel experts op dezeย pagina kennen onze software door en door. En kunnen dus uitstekend helpen met je administratie in BUNNI.

Ben jij ook boekhouder, accountant of belastingadviseur?

Dan zijn er waarschijnlijk ondernemers opzoek naar jouw hulp. Benieuwd hoe BUNNI ervoor zorgt dat je in minder tijd mรฉรฉr leuke ondernemers kunt helpen? Hier leggen we uit waarom financieel experts graag met onze software werken.

Sven Tjeerdsma

Nadat ik mijn opleidingen als bedrijfsadministrateur en assistent-accountant heb afgerond, begon ik aan de studie Finance & Control. Sinds 2020 help ik zzp’ers om het maximale voordeel uit hun aangiftes te halen. Daarnaast werk ik mee aan de boekhoudkundige ontwikkeling van BUNNI.

๐Ÿ“ Drachten, Friesland
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaarย Financeker
๐ŸŽ“ Bedrijfsadministratie, Assistent-accountant, Finance & Control
๐ŸŽ‰ Sportliefhebber en reisfanaat

Bart Bergwerff

Ik heb veel ervaring met boekhouden voor zzp’ers en ruime kennis van belasting en administratie. Dankzij mijn expertise op het gebied van rapportages en dashboarding, geef ik ondernemers meer inzicht in de stand van zaken van hun bedrijf.

๐Ÿ“ Waddinxveen, Zuid-Holland
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar B2 Administratie
๐ŸŽ“ HBO Assistent Controller, Jaarrekening & Consolidatie, Moderne Bedrijfsadministratie, Belastingrecht, Financiering
๐ŸŽ‰ Wandelen, balsporten, lezen over geopolitiek en economie

Stef Kloosterman

Ondernemen is kansen grijpen! Daarom denk ik graag met je mee om de volgende stap in je onderneming te zetten. Ik kan je helpen met de complete administratie, indienen van aangiftes of het opstellen van een jaarrekening. Zodat jij kunt doen waar je het best in bent: ondernemen.

๐Ÿ“ Ureterp, Friesland
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar Kloos Compliance & Finance
๐ŸŽ“ HBO Accountancy
๐ŸŽ‰ย Enthousiaste survivalrunner, met na afloop een biertje

Opzoek naar een expert bij jou in de buurt?

Bekijk alle financieel experts op onze interactieve kaart. Zo vind je gemakkelijk een boekhouder, accountant of belastingadviseur bij jou in de buurt. Je kunt daar bovendien in รฉรฉn keer een offerte opvragen bij meerdere experts.

John Leenders-Kusters

Als ondernemer moet je kunnen doen waar je goed in bent. Wordt de aangifte inkomstenbelasting voor jou nรฉt wat te lastig of heb je hulp nodig met je administratie? Dan help ik je graag. Als fiscalist ben ik namelijk goed met cijfers, aangiftes en financieel advies.

๐Ÿ“ Roermond, Limburg
๐Ÿ’ผ Belastingadviseur en eigenaar JLK Belastingadvies
๐ŸŽ“ LLM Fiscaal Recht, P Accountancy
๐ŸŽ‰ Lol trappen met m’n kinderen, koken, bakken en tuinieren

Maurice Sluimers

Naast mijn werk als Business Controller verzorg ik sinds 2021 de boekhouding voor zzp’ers. Hulp nodig met de inkomstenbelasting, btw aangifte of complete administratie? Of heb je financiรซle vraagstukken? Ik ondersteun en ontzorg, zodat jij geen stress over de boekhouding hebt.

๐Ÿ“ Barendrecht, Zuid-Holland
๐Ÿ’ผ Controller en eigenaar Administratiekantoor Sluimers
๐ŸŽ“ Moderne Bedrijfsadministratie, SPD Bedrijfsadministratie (specialisatie controlling)
๐ŸŽ‰ Voetballen en hardlopen

Klaas Kleijn

Laagdrempelig, kundig en (pro)actief. Dat is hoe ik mijn team zou omschrijven. Sinds 2004 helpt mijn administratiekantoor met de financiรซle administratie, belastingaangiften en salarisadministratie. Met een no-nonsense aanpak en heldere communicatie zorgen we voor een optimaal resultaat.

๐Ÿ“ Mijdrecht, Utrecht
๐Ÿ’ผ Belastingadviseur en eigenaar Administratiekantoor Klaas Kleijn
๐ŸŽ“ MBA, SPD, Belastingadviseur bij Register Belastingadviseurs (RB)
๐ŸŽ‰ Dol op voetbal, tennis, golfen, skiรซn enย autoโ€™s

Vind sneller de juiste financieel expert

Met onze interactieve kaart vind je gemakkelijk een financieel expert die bij je past. Je kunt daar ook in รฉรฉn klik een offerte opvragen bij meerdere boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Let’s go!

Junior Braimah

Een hectische administratie maak ik graag overzichtelijk, zodat jouw bedrijf kan schitteren. Het liefst help ik ondernemers in de recruitment- of entertainmentindustrie, maar ik ben ook gespecialiseerd in dropshipping en e-commerce. Ik kan je volledig ontzorgen of helpen met de aangiftes en jaarrekeningen.

๐Ÿ“ Amsterdam, Noord-Holland
๐Ÿ’ผ Accountant en eigenaar Belastinghelp
๐ŸŽ“ BSc Accounting, Finance & Business Management, AAT Accounting Level 1, 2 & 3
๐ŸŽ‰ Voetballen (buiten of op de PlayStation) en joggen

Ingko Mulders

Boekhouden heb ik in de praktijk geleerd. Als 14-jarige hielp ik al met de administratie in het hotel van mijn ouders. Daarna voor mijn eigen horecazaken. Na een baan bij de Belastingtelefoon besloot ik voor mijzelf te beginnen. Vanuit huis, zodat ik meer tijd voor m’n kinderen heb. Ik help particulieren en zzp’ers met toeslagen, de boekhouding en aangiftes.

๐Ÿ“ Borne, Overijssel
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar Belastingadvies Mulders
๐ŸŽ“ VMBO Administratie
๐ŸŽ‰ Familieman en fanatiek darter

Arnold Rouw

Ik word vrolijk als ik ondernemers van klein tot groot kan helpen met de administratie. Van belastingaangiftes tot het opstellen van rapportages: ik draai er mijn hand niet voor om. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik bovendien meedenken op strategisch niveau.

๐Ÿ“ Axel, Zeeland
๐Ÿ’ผ Controller en eigenaar AR Finance & Control
๐ŸŽ“ SPD Bedrijfsadministratie, HOFAM Qualified Controller
๐ŸŽ‰ Golfen, met de hond wandelen en voetbal (kijken)

Opzoek naar een expert bij jou in de buurt?

Bekijk alle financieel experts op onze interactieve kaart. Zo vind je gemakkelijk een boekhouder, accountant of belastingadviseur bij jou in de buurt. Je kunt daar bovendien in รฉรฉn keer een offerte opvragen bij meerdere experts.

Sjoerd de Jonge

De klant net even een stapje verder willen helpen, dat is mijn motto. Door het verzorgen van je belastingaangifte, uit handen nemen van de administratie of het opstellen van financiรซle rapportages. Korte lijnen, dus je vragen worden snel en specialistisch beantwoord.

๐Ÿ“ Wanneperveen, Overijssel
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar S. De Jonge Administratie & Advies
๐ŸŽ“ Bedrijfsadministratie, Moderne bedrijfsadministratie (MBA)
๐ŸŽ‰ Filmliefhebber, boekenwurm, belegger

Marco Lijster

Eigenwijs als het kan, serieus als het moet. Ik houd me niet alleen bezig met de cijfers, maar ook met je bedrijf. Ongevraagd advies is dus altijd bij de dienstverlening inbegrepen. Vooral ondernemers in de creatieve sector help ik graag.

๐Ÿ“ Meppel, Drenthe
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar Lijster Administratie
๐ŸŽ“ Financial Assistant (MBO4)
๐ŸŽ‰ Fanatiek concertbezoeker en rijdt graag Harley

Susanne Blijleven-Bos

Paarden, cijfers en ondernemen: van die passies heb ik mijn droombaan gemaakt. Ik help hippische ondernemers om inzicht in hun onderneming te krijgen, zodat ze kunnen leven van hun paardenpassie. Als winstadviseur geef ik daarnaast advies en ben ik jouw ondernemersmaatje.

๐Ÿ“ Nieuwveen, Zuid-Holland
๐Ÿ’ผ Boekhouder en eigenaar Paard & Winst
๐ŸŽ“ HBO Bedrijfseconomie, MBA Belastingwetgeving, Profit First Professionals
๐ŸŽ‰ Gek op paarden (van Shet tot Nederlands trekpaard)

Niet de perfecte expert gevonden?

Bekijk nรณg meer financieel experts op onze interactieve kaart. Je kunt daar bovendien in รฉรฉn keer een offerte opvragen bij meerdere boekhouders, accountants en belastingadviseurs.

Hoor jij ook thuis in dit overzicht?

Steeds meer boekhouders, accountants en belastingadviseurs werken graag met onze software. Benieuwd hoe jij ook in minder tijd meer leuke ondernemers kunt helpen? Dat leggen we je hier graag uit. Daar kun je jezelf ook aanmelden als financieel expert.

Meer informatie