🎟️

Iemand geeft je een ticket voor dit evenement cadeau

Dat is geweldig nieuws, want dit webinar is eigenlijk exclusief voor betalende BUNNI-gebruikers

🔥

Het nieuwe jaar écht goed beginnen?

Maak je administratie klaar voor de aangifte inkomstenbelasting in slechts één middag

 

 

Claim nu je ticket voor ons online evenement op 25 januari

🔥

Maak je administratie klaar voor de aangifte inkomstenbelasting in slechts 1 middag

 

Claim nu je ticket voor ons online evenement op 25 januari

Wij houden er ook niet van

Toch moet elke zzp’er een kloppende administratie bijhouden. Het mag dan een noodzakelijk kwaad zijn, januari is hét moment om goed te beginnen. Daarom stomen we je klaar voor de jaaraangifte tijdens dit online evenement.

Dit kun je verwachten

Na dit evenement ben jij klaar voor de aangifte inkomstenbelasting. We delen namelijk de belangrijkste regels en geven handige tips voor belastingvoordeel. Je ontdekt hoe je de administratie van 2022 perfect afrondt. En we laten zien hoe je jouw categorieën zó indeelt, dat het invullen van de jaaraangifte een eitje wordt.

✅ Live en interactief, dus je kunt al je vragen op ons afvuren
❌ Het wordt absoluut geen stoffige presentatie

25 januari

13:00 – 17:00

Digitaal

Gratis*

* Het evenement is gratis, maar exclusief voor gebruikers die het officieel hebben gemaakt

⚠️

Het aantal plekken is beperkt

“Een digitaal evenement met beperkte plekken?” We snappen de argwaan, maar dit is geen marketingtrucje. De software voor het streamen stelt namelijk restricties aan het aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang met het claimen van je ticket.

Bemachtig je ticket

Veel gestelde vragen

💰 Wat kost een ticket?
Niks, noppes, nada! Deelname aan het evenement is helemaal gratis, maar exclusief voor proefkonijnen die het officieel gemaakt hebben.

😠 Waarom krijgen alleen betalende proefkonijnen toegang?
Allereerst omdat het organiseren van dit evenement ons geld kost. Denk aan de streaming-software, voorbereidingstijd en de boekhouder die we inhuren. Daarnaast willen we alleen gemotiveerde deelnemers. Zodat we 25 januari met enthousiaste zzp’ers aan de slag kunnen gaan.

📅 Hoe gaat de dag er precies uitzien?
De exacte planning wordt later bekendgemaakt. Wat we wél alvast kunnen verklappen: het wordt een leerzame dag vol verrassingen. Zorg er dus voor dat je 25 januari blokt in je agenda én jezelf even aanmeldt.

🙁 Wordt het evenement opgenomen?
We gaan ons best doen om het evenement op te nemen, maar kunnen niets beloven. Daarvoor zijn we namelijk afhankelijk van de webinar-software. Het evenement is interactief, dus terugkijken is een andere ervaring.

🩳 Wat is de dresscode?
We kunnen je niet zien, dus trek aan waar jij je lekker in voelt. Dat mag ook sportkleding, een driedelig pak of je pyjama zijn.

🥱 Een hele middag over boekhouden: hoe overleef ik dat?
Maak je daar maar geen zorgen over. Het wordt absoluut geen saaie dag. Beloofd!

🎉 Zin in! Hoe meld ik me aan?
Heel simpel: klik op deze link en zet jezelf op de gastenlijst.

Opgericht in 2019 met één doel: boekhouden super simpel en verslavend leuk maken. Heb je een vraag of briljant idee? Je mag ons altijd bellen, mailen, Whatsappen of een brief sturen.

Opgericht in 2019 met één doel: boekhouden super simpel en verslavend leuk maken. Heb je een vraag of briljant idee? Je mag ons altijd bellen of mailen.

Zien we je 25 januari?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze pagina helemaal te lezen. Als je nu nog twijfelt: meld je gewoon even aan. We beloven dat je er geen spijt van krijgt. Hopelijk tot snel!

Houd een plekje voor me vrij

🚀
“To infinity and beyond!”
– B. Lightyear

BUNNI ・ Impact 2, Duiven ・ kvk 75167352 ・ 026 – 2340 646